Според нея преобладаващата част от мъжете в живота й

...
  Според нея преобладаващата част от мъжете в живота й
Коментари Харесай

Фолк звездата Емануела за бившия си – риалити героя Мартин Николов: Елвиса ми беше верен само през първите две години

 

Според нея преобладаващата част от мъжете в живота й явно не могат да одобряват, че е самостоятелна жена. Това я навело на мисълта, че мъжът до нея би трябвало да е по-силен от нея човек, към който да изпитва почит. В този ред на мисли не е имала от много време до себе си мъж, на който да разчита и да е по-силен от нея.

 

С бащата на Димитър имат правосъдно съглашение, което е чисто официално. Като цяло детето единствено избира при кого желае да отиде. Освен това й се заплаща постоянно издръжката в размер на 250 лева./месечно. Не й останало никакво време за отмора през лятото, даже цялостен месец работила болна. Към момента няма заеми за погашение – с хонорара от Биг Брадър изплатила ипотечния си заем и има единствено едно жилище, за което се е издължила изцяло. Допълва, че джипът, който кара, също е изплатен и не дължи на никого нищо.

 

След броени дни ще има рожден ден, само че не е уверена, че ще чества. По-скоро й се желае да измисли нещо единствено за нея и най-близките й другари, защото с напредването на възрастта все по-рядко прави взаимни отстъпки със себе си. Вече не й се върви на дискотека за развлечение и даже ги заобикаля в свободното си време.

 

Решила да си боядиса косата руса, защото това е естественият й цвят и по този метод няма да й се постанова да върви през 20 дни на коафьор, което й е доста изнервящо. Напоследък се храни постоянно и по малко.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР